Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozmazana grafika

mako4446

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak rozwiązać ten problem? W ustawieniach grafiki robiłem rózne kombinacje i nic, klient hd nie długo pobiore, moze w tym rzecz, rozmycie off w opcjach

post-126296-0-27730700-1451570553_thumb.jpg

Opublikowano

Gdzie niby ta rozmazana grafika? Zmień rozdziałkę albo zmień te filtry może masz jakiś ustawiony jaskrawy.

Opublikowano

To zdjęcie wygląda jakby słabą jakość miało. Spróbuj "shift" i "+" jednocześnie wcisnąć podczas bitwy.

Opublikowano

Nic nie pomaga, korzystam z SweetFX jednak to nie jest wina tego, bez niego grafika jest jeszcze bardziej rozmazana, wota reinstalowałem, odpalalem bez modow i nic.Problem lezy gdzieś w konfiguracji, Wiedzmin 3 i inne gry działają normalnie.Panel sterowania nvidia resetowałem.Stery gpu najnowsze.

https://drive.google.com/open?id=0B6N5kxELXtlsUTlieEtXVGttYXM

https://drive.google.com/open?id=0B6N5kxELXtlsc01FRkFxdFZuejg- napisy przy czołgach są szczegolnie rozmazane

Opublikowano

Daj jeszcze jeden scr, np. jak jedziesz tankiem albo na innej mapie bo ja tu żadnego większego rozmycia nie widzę  o.O

Porady do: CSGO, Terraria, BF4, WOT, WOT Blitz, Trove, LoL oraz Fifa!

jClHFR0.gif

Opublikowano

Daj jeszcze jeden scr, np. jak jedziesz tankiem albo na innej mapie bo ja tu żadnego większego rozmycia nie widzę  o.O

Ja podsyłam! W standardzie mam min 33 kl a tu 15

post-745523-0-77223800-1452189663_thumb.jpg

Opublikowano

Wyłącz automatyczną rozdzielczość 3D i daj na 100%
Ustaw natywną roździelczość swojego monitora
Podaj swoje ustawienia SweetFX (lub wykorzystaj moje, gdzieś na mpc jest temat, znajdziesz jak wpiszesz "hubertus323f sweetfx" w google)
Podaj swoje ustawienia z gry

Opublikowano

Wyłącz automatyczną rozdzielczość 3D i daj na 100%

Ustaw natywną roździelczość swojego monitora

Podaj swoje ustawienia SweetFX (lub wykorzystaj moje, gdzieś na mpc jest temat, znajdziesz jak wpiszesz "hubertus323f sweetfx" w google)

Podaj swoje ustawienia z gry

Tak się dzieje raz -dwa razy na 10 bitew i to przez 20 sek. i jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...